Zvěřina v naší kuchyni
- Kategorie: Myslivost
- Přidat nový komentář
Máte chuť na zvěřinu a nevíte jak na ni? Nalaďte si dnes (26. 11.) mezi 16. a 17. hodinou rádio na Český rozhlas Dvojku. Hostem pořadu Káva o čtvrté bude spoluautor kuchařky Speciality ze zvěřiny a redaktor časopisu Svět myslivosti Dalibor Pačes. Tématem hodinového rozhovoru, který povede moderátorka Tereza Stýblová, bude příprava zvěřiny a vše s tím spojené.
Pokud pořad nestihnete, nezoufejte. Vše o kuchyňské úpravě zvěřiny, o vínech vhodných ke zvěřině a více než 200 receptů na přípravu zvěřiny a příloh k ní včetně barevných vyobrazení pokrmů najdete ve velkoformátové kuchařce Speciality ze zvěřiny, kterou lze zakoupit v našem knihkupectví. Neváhejte a pořiďte svým blízkým vhodný vánoční dárek.
Knihu můžete zakoupit v našem e-shopu zde!
Redakce