Hluchovská restaurace Na sépce láká na zvěřinové pochoutky (prostejovsky.denik.cz)
- Kategorie: Zpravy z oboru myslivost
Hluchov
Vůně zvěřinových specialit se příští týden ponese z hluchovské restaurace Na sépce do širokého okolí. Od středy tam totiž zahájí tradiční zvěřinové hody, plné klasických jídel i výjimečných specialit.
"V nabídce bude jako tradičně dančí stejk na hříbkách, jelení kýta na smetaně s citronem a brusinkami, lovecký guláš, kančí kýta se šípkovou omáčkou, jelení ragú či pečené kančí kostky s červeným zelím a knedlíkem, vyjmenovala některé dobroty z jídelního lístku majitelka restaurace Jitka Krajíčková.
Krom gurmánského zážitku čeká na návštěvníky restaurace i příjemné posezení, které v sobotu večer zpestří vystoupení cimbálové muziky.
"Pevně věřím, že výborná hudba a naše profesionální obsluha jen podpoří dobrou náladu a chuť k jídlu všem návštěvníkům restaurace," usmála se majitelka restaurace s tím, že před návštěvou zvěřinových hodů v době vystoupení cimbálovky je lepší si telefonicky rezervovat místa předem.
Hluchovská restaurace Na sépce každoročně přivítá na zvěřinových hodech stovky návštěvníků, z nichž někteří už patří mezi pravidelné štamgasty.
"Pochoutky ze zvěřiny si nikdy nenechám ujít. Nejsem myslivec, takže se ke zvěřině jen tak nedostanu a vlastně bych ji možná ani neuměl připravit," usmál se David Konečný z Prostějova, který se na zvěřinové hody do Hluchova chystá už hned první den, ve středu šestnáctého března.
Návštěvníci se mohou vydat na zvěřinové speciality až do neděle, dvacátého března.