Nabídnou speciality ze zvěřiny (Jihlavský deník)
- Kategorie: Zpravy z oboru myslivost
Jihlava
Dnes v Pivovarské restauraci začínají tradiční zvěřinové hody. Potrvají do neděle. Na výběr jsou speciality připravené z jeleního, srnčího, daňčího, kančího nebo mufloního masa. Dát si můžete různé druhy jídel, kuchaři navařili například řízky, guláš, maso se šípkovou nebo svíčkovou omáčkou a knedlíky, roštěnou, pečeni, ragú, karbanátky, medailonky, steaky a masové směsi. Na jídelním lístku je přes dvacet zvěřinových specialit, a k tomu také tři druhy polévek - zvěřinový vývar s masovobylinkovými knedlíčky, zvěřinová gulášová a slepičí vývar s masem a nudlemi. Restaurace po dobu konání zvěřinových hodů nabízí v čase oběda také omezený výběr klasických jídel.
Dnes v Pivovarské restauraci začínají tradiční zvěřinové hody. Potrvají do neděle. Na výběr jsou speciality připravené z jeleního, srnčího, daňčího, kančího nebo mufloního masa. Dát si můžete různé druhy jídel, kuchaři navařili například řízky, guláš, maso se šípkovou nebo svíčkovou omáčkou a knedlíky, roštěnou, pečeni, ragú, karbanátky, medailonky, steaky a masové směsi. Na jídelním lístku je přes dvacet zvěřinových specialit, a k tomu také tři druhy polévek - zvěřinový vývar s masovobylinkovými knedlíčky, zvěřinová gulášová a slepičí vývar s masem a nudlemi. Restaurace po dobu konání zvěřinových hodů nabízí v čase oběda také omezený výběr klasických jídel.