Přihlásit

Jaroslav Sapík o zvěřině: Daňčí hřbet můžete upravit jako řízky nebo jednoduše opéct jako steaky (apetitonline.cz)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Zvěřina kdysi byla výsadou šlechty a panovníků. Kdy jindy než v předsvátečním čase a o svátcích je tedy ta pravá chvíle si ji dopřát? Máme pro vás recepty na zvěřinové pokrmy podle šéfkuchaře Jaroslava Sapíka.

Proč si dát zvěřinu?

1. Přírodně živená na rozdíl od zvířat v chovech žije zvěř volně, má takřka neomezený výběh a potrau si vybírá sama. Nekonzumuje jen vysokoenergetická krmiva založená na obilovinách či sóje, s tím souvisí i nižší obsah tuku ve zvěřině. Opomenout nelze ani menší ekologickou stopu zvěře.

Celý článek najdete zde

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.