Přihlásit

Dobrá zpráva pro milovníky zvěřiny (Jablonecký deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Až do pondělí připravuje šéfkuchař hotelu Na Baště Hynek Šebek zvěřinové hody. Chybět nebude úvodní paštička na bílém toustu a na zahřátí houbová smetanová polévka s bramborem a vejci. Na hlavní chod jedna část redakce doporučuje kančí medailonky na grilované zelenině, druhá skupina se však nemohla dohodnout a vybrat jeden tip. Diskuse se strhla nad zajícem na černo a lesáckým guláškem z jelena.

 

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.