Přihlásit

U Kastelána naučí šéfkuchař vařit zvěřinu (Mladá fronta DNES)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

V neděli 23. ledna v deset hodin dopoledne pořádá brněnský restaurant U Kastelána školu vaření na téma zvěřina. Zájemci uvaří pod vedením šéfkuchaře Michala Götha třeba srnčí paštiku nebo zajíce na čokoládě. Účastníci si mohou pozvat i hosty, kteří jejich díla ochutnají. Cena je 2800 korun, hosté zaplatí 1500 korun. Informace na www.ukastelana.cz

 

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.