Přihlásit

Výstaviště v Lysé nad Labem chystá 16. ročník výstavy Natura viva pro myslivce a rybáře (Nymburský deník)

Už po šestnácté se na Výstaviště sjedou milovníci myslivosti, rybářství, včelařství a zahrádkářství. Výstava Natura viva 2011 se uskuteční ve dnech 18. až 22. května, uvedl Nymburský deník.

Návštěvníci se mohou těšit například na nádrže s živými rybami, myslivci a včelaři se pochlubí svými výsledky v chovatelské práci. "Cílem výstavy je přiblížit návštěvníkům sepětí oblasti ochrany přírody a životního prostředí s udržením hodnotného života na venkově a trvalého využití přírodních zdrojů," uvedl ředitel Výstaviště Ondřej Matouš. Nedílnou součástí výstavy budou expozice rybářských, lesnických a včelařských odborných škol a učilišť, jejichž studenti předvedou své vědomosti a zručnosti. Nebudou chybět odborné přednášky, vystoupení trubačů, lovečtí psi, sokolníci, řezbáři, ukázky síťování, ruční výroby nožů, přehlídky dechovek a vystoupení známých osobností.


(0 hlasů)

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.