Přihlásit

Rarita roku 2024 – V. kolo – Můžete hlasovat!

Od čtvrtka 12. září do čtvrtka 19. září do 18:00 můžete hlasovat v V. kole soutěže Rarita roku 2024.
Do tohoto kola bylo přihlášeno celkem 11 srnčích trofejí, které si můžete prohlédnout v připojené galerii.
Výsledky hlasování budou zveřejněny společně s výsledky hlasování odborné poroty v říjnovém Světě myslivosti a na internetových stránkách Světa myslivosti.

Doporučeno Rarita roku 2024 – V. kolo – Můžete hlasovat!

Trofej, která vás nejvíce zaujme, můžete podpořit dvěma způsoby

 

01On-line hlasovací formulář
pomocí kterého můžete udělit hlas vybrané trofejí příslušného kola. V každém kole bude od jednoho hlasujícího započítán pouze jeden hlas. Hlasující bude identifikován jménem, příjmením a platným emailem.

02SMS zpráva (jen v ČR)
Pokud nechcete použít on-line hlasovací formulář, můžete přesto jednoduše hlasovat,
a sice zasláním textové zprávy ve tvaru: RARITA číslo trofeje (příklad: RARITA 1 nebo rarita 1) na číslo 9033303.
Jestliže se chcete zároveň zúčastnit soutěže o ceny, nezapomeňte do SMS uvést také kontakt: RARITA číslo trofeje kontakt (svou e-mailovou adresu, telefonní číslo). V každém kole bude z jednoho mobilního čísla započítán pouze jeden hlas.
Cena za odeslání SMS zprávy je 3 Kč vč. DPH.
V případě technických problémů s hlasováním nás kontaktujte na čísle 603 802 201, 9–16 hodin, po–pá. Kontakt na provozovatele: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Podle výsledků hlasování čtenářů bude pro každý měsíc vyhlášen „Vítěz čtenářů“. Vítězné trofeje vzešlé z hlasování čtenářů z jednotlivých kol postoupí do Velkého finále. Z hlasů z internetového hlasování a z došlých SMS budou v každém kole vylosováni tři hlasující, kteří obdrží cenu věnovanou redakcí.

Pošlete SMS ve tvaru:RARITA číslo
na číslo:9033303Cena SMS je 3 Kč vč. DPH
Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s.
Reklamace plateb na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo lince 602 777 555, 9 - 17 hodin, Po-Pá,www.platmobilem.cz.
Kontakt na provozovatele služby, firma Lesnická práce s.r.o. :Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Rarity V. kolo

Hlasovací formulář

Údaje hlasující osoby
Hlasování











 

Poslední změna: 12.09.2024 22:46

(0 hlasů)

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.