Přihlásit

V našem knihkupectví najdete tři knižní novinky pro malé i velké myslivce z vydavatelství Víkend

V našem knihkupectví Silvashop aktuálně najdete nové knihy z vydavatelství Víkend, které se věnují oblastem vzdělávání dětí o myslivosti, rad a tipů pro myslivce a kynologie. Jde o překlady tvorby německých autorů Ingy Haaseové a Kathariny Giffeiové, Gerta G. von Harlinga a Carstena Botheho, a Maren Groteové.

Doporučeno V našem knihkupectví najdete tři knižní novinky pro malé i velké myslivce z vydavatelství Víkend

Myslivost pro děti – Objevujte stopy, pozorujte divoká zvířata, pochopte lov (I. Haase a K. Giffei)

Být mladým adeptem myslivosti je velké dobrodružství. Každý další den strávený v honitbě se naučíš něco nového o přírodě. Proč myslivci loví zvěř a jaké stopy po sobě zanechávají její jednotlivé druhy? Poznáš úkoly, které plní lovečtí psi. Společně nahlédneme do tvého mysliveckého batůžku, naučíš se uvařit něco dobrého ze zvěřiny a budeš moci přicházet i se svými nápady.

Kniha obsahuje:
Učebna v přírodě – Pozoruj bedlivě zvěř. Nauč se ji posuzovat a číst v jejích stopách.
Na lovu – Nauč se rozumět lovu, zapoj se do každodenního mysliveckého života, sleduj lovecké psy při jejich práci.
Tvořivé nápady, hry a aktivity – Vyrob si zvonkohru, vyřeš přiřazovačku názvů loveckých plemen psů a vyzkoušej zvěřinové recepty.

 

500 praktických tipů pro myslivce (G. G. von Harling, C. Bothe)

K čemu slouží kartáček na zuby při péči o zbraň? Proč myslivec před šoulačkou poskakuje? Jak se udržet na posedu v suchu a teple? Praktické rady zkušených mysliveckých odborníků Gerta G. von Harlinga a Carstena Botheho odstraňují menší i větší překážky při lovu. Kniha podněcuje k vyzkoušení 500 osvědčených a chytrých rad pro myslivce, které vám zajistí při lovu úspěch a bezpečnost.

Gert G. von Harling a Carsten Bothe jsou ostřílení myslivečtí praktici a odborníci. Úspěšní autoři dali dohromady nejlepší tipy na různá témata od zbraní, oblečení a vybavení přes trofeje, psy a život na lovecké chatě až k honitbě a cestování.

 

 

 

Učíme se porozumět chování psů (M. Grote)

Pojďte se s námi vypravit na cestu za poznáním, co všechno se odehrává v hlavě psa! Psi jsou víc než jen živé bytosti na druhém konci vodítka. Jsou to osobnosti se specifickými způsoby chování a postoji. Chování psa není jen výsledkem našeho výcviku, jsou to myslící a cítící bytosti a jejich představy a vzorce chování se nám ne vždy líbí.

Maren Groteová představuje chování psů přesně takové, jaké je v každodenním životě. Podle jednotlivých situací a na základě mnoha fotografií autorka popisuje chování psů a jejich řeč těla. Nedozvíme se jen to, co pes cítí a myslí si, ale i proč tomu tak je. Dále nám poskytuje cenné tipy, abychom mohli lépe kontrolovat kritické situace. Obsahuje rady a odborné znalosti představené praktickou formou a z reálného života.

 

Knihy si můžete objednat v našem e-shopu nebo na adrese:
Lesnická práce, s. r.o.
náměstí Smiřických 1
281 63 Kostelec nad Černými lesy
tel.: 321 679 413, 604 211 171
e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Poslední změna: 09.08.2024 16:39

(0 hlasů)

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.