Přihlásit

Dosledy s Lerem – objednávejte již nyní novou knihu z nakladatelství Lesnická práce!

V nakladatelství a vydavatelství Lesnická práce vychází žhavá beletristická novinka z oboru lovecké kynologie, která obsahuje vyprávění z dosledů zkušeného vůdce barvářů Michala Strakoše.

Doporučeno Dosledy s Lerem – objednávejte již nyní novou knihu z nakladatelství Lesnická práce!

Kniha vznikla jako čerstvá vzpomínka na autorova třetího tragicky uhynulého bavorského barváře Lera z Vrátné Doliny, se kterým se účastnil mnoha dosledů napříč republikou, ale i v zahraničí. Autor popisuje vybrané náročné práce na poraněné zvěři. Vypráví o dosledech úspěšných, ale i neúspěšných, které jsou však vždy vedené za stejným cílem – zkrátit zvěři utrpení. Z každého loveckého příběhu a zážitku se člověk učí. Vůdce a pes se od prvních společných dní stávají nerozlučnou dvojicí a spojují je provázené životy. Kniha je autorovou prvotinou, ve které barvitě líčí své zkušenosti z dosledů. A ty se snaží předat ostatním.

Michal Strakoš (1980) se narodil ve Frýdku-Místku. Povoláním je lesník. Pracoval v Beskydech, Jeseníkách a na Libavé.

Knihu objednávejte v našem e-shopu nebo:

  • na adrese Lesnická práce, s. r. o. nám. Smiřických 1, 281 63 Kostelec nad Černými lesy
  • telefonicky: 321 679 413, 604 211 171
  • e-mailem: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Poslední změna: 25.07.2024 15:48

(0 hlasů)

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.