Daňčí krém se slaninou 6 porcí 250 g daňčího ořezu bez kosti, 250 daňčích kostí s klouby, 1 mrkev, 1 petržel, kousek… 28. říjen 2020 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Jelení sekaná ve slaninovém kabátku 600 g mleté jelení zvěřiny, 200 g mletého libového vepřového boku, 2 tvrdší housky, 200 ml mléka, 2… 6. říjen 2020 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Zvěřinová gulášová polévka 6 až 8 porcí 500 g jelení zvěřiny na guláš, 1,5 litru zvěřinového vývaru nebo vody, 150 ml… 27. září 2020 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Ragú z divočáka na černém pivu se žampiony 6 porcí 900 g plece z divočáka bez kosti, 500 ml černého piva, 350 ml zvěřinového vývaru, 300… 20. září 2020 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Jeřabinový kompot a džem Jeřabinový kompot 1,5 kg jeřabin, 1 l vody, 600 g krystalového cukru, celá skořice, hřebíček, chemicky neošetřený citron 26. srpen 2020 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Zvěřinové špekáčky s bramborami na černém pivu 4 porce 8 zvěřinových špekáčků, 8 plátků schwarzwaldské šunky, 4 středně velké brambory, 2 červené cibule, 4 stroužky… 17. srpen 2020 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Chilli máslové fazole s mletou zvěřinou 4 porce 400 g mleté zvěřiny (může být směs více druhů), 400 g konzervovaných rajčat, 400 g konzervovaných… 7. srpen 2020 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Caletky – staročeské škvarkové placky s mákem těsto: 500 g hladké mouky, 300 g čerstvých škvarků z divočáka, 200 g vařených brambor, 20 g čerstvého… 29. červenec 2020 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Pečená kýta z divočáka na sečuánském pepři s višňovou omáčkou 4 porce 750 g kýty z divočáka bez kosti, 100 ml červeného vína, 100 ml zvěřinového vývaru, 2… 21. červenec 2020 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Letní salát z pečené barevné mrkve s trhaným hřbetem z divočáka 4 porce trhaný hřbet: 500 g hřbetu z divočáka bez kosti, 200 ml černého piva, 200 ml zvěřinového… 7. červenec 2020 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Vydatná lovecká polévka s kroupami 8 porcí 1 kg srnčích kostí, 300 g srnčího ořezu, 100 g slaniny, 150 g ječných krup, 4… 26. červen 2020 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Srnčí Stroganov 600 g srnčího hřbetu bez kosti, 200 g hnědých žampionů, 200 g 20% zakysané smetany, 200 ml bílého… 18. červen 2020 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny