Zvěřinový boršč 400 g jelení plece bez kosti, 600 g uzeného vepřového ocásku, 1 zvěřinová klobása, 2 velké brambory, 2… 14. prosinec 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Grilované srnčí medailonky 800 g srnčího hřbetu bez kosti, 4 lžíce slunečnicového oleje, jemně mletá směs zvěřinového koření, nahrubo podrcený pepř… 2. prosinec 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Pomalu pečená divoká kachna na jablkách a rozmarýnu 2 kuchyňsky upravené divoké kachny, 4 menší červená jablka, svazek čerstvého rozmarýnu, 8 dlouhých plátků anglické slaniny, hrstka… 8. listopad 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Pikantní zvěřinová směs zapečená v patisonu 4 menší patisony, 600 g zvěřiny bez kosti, 100 g anglické slaniny, 1 šalotka, 3 barevné chilli papričky,… 1. listopad 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Jelení hřbet na portském s brusinkami a mandlemi 600 g jeleního hřbetu bez kosti, 300 ml portského vína, 60 g slaniny vcelku, lžíce másla, 1 šalotka,… 16. říjen 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Srnčí kýta se šípkovou omáčkou 1 kg srnčí kýty bez kosti, 2 velkém mrkve, 1 petržel, půlka menšího celeru, 1 cibule, 1 citron,… 30. září 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Šípkový džem 2 kg vyzrálých šípků (plody planě rostoucí růže šípkové), 500 g krystalového cukru, 10 g pektinu, 1 velký… 10. září 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Smetanová houbová omáčka 400 g čerstvých hub (nejlépe směs více druhů, použito: hřib smrkový, suchohřib, kozák březový, klouzek obecný a sličný,… 19. srpen 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Pomalu pečená srnčí kýta 1 kg srnčí kýty bez kosti, 100 g slaniny vcelku, 2 mrkve, 1 petržel nebo pastinák, 3 stvoly… 8. srpen 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Letní cuketové rolky se zvěřinou 500 g mleté zvěřiny, 400 g konzervovaných loupaných a krájených rajčat s bazalkou, 200 g cherry rajčat, 150… 22. červenec 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Špízy ze srnčího hřbetu na medu 800 g srnčího hřbetu bez kosti, 200 ml lesního medu, 200 ml červeného vína, 6 lžic oleje, lžíce… 17. červen 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Zvěřinové čevapčiči 500 g zvěřiny bez kosti nejlépe z více druhů zvěře, 2 stroužky česneku, plná hrst čerstvých bylinek, 2… 3. květen 2019 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny