Srnčí kližka se šípkovou harissou 1,5 kg srnčí kližky s kostí, 100 g šípkové harissy, 30 g třtinového cukru, 2 stroužky česneku, 2… 6. říjen 2023 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Šípková harissa 250 g dužniny velkých plodů růže svraskalé, 4 kapie, 4 stroužky česneku, 2 chilli papričky, hrst čerstvých okvětních… 19. září 2023 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Ragú z divočáka se švestkami 800 g kýty z divočáka bez kosti, 500 ml zvěřinového vývaru, 300 ml červeného vína, 300 g čerstvých… 16. srpen 2023 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Jelení hamburger s rebarborovým čatní, restovanými žampiony a karamelizovanou červenou cibulí na hamburger: 600 g mleté jelení zvěřiny z kýty nebo plece, 1 žloutek, malá šalotka, snítka čerstvého citronového… 7. červenec 2023 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Rebarborové čatní s brusinkami 700 g řapíků rebarbory, 500 g červených jablek, 400 g třtinového cukru, 100 g sušených brusinek, 3 velké… 5. červen 2023 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Zvěřinový mletý kebab na kebab: 450 g mleté zvěřiny (může být směs více druhů), 150 ml smetany ke šlehání, 2 stroužky… 5. květen 2023 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Jelení závitky s pestem z medvědího česneku 8 řízků z jelení kýty, 8 tenkých plátků anglické slaniny, 8 rovných lžiček pesta z medvědího česneku, 200… 1. duben 2023 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Pesto z medvědího česneku velký svazek medvědího česneku, 50 g slunečnicových semínek, 40 g parmezánu, 4 lžíce olivového oleje extra virgin, 2… 13. březen 2023 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Prsa z divoké kachny se sladkokyselou chilli omáčkou a batátovým pyré 4 porce prsa: prsní filety s kůží ze dvou mladých divokých kachen, 2 lžíce slunečnicového oleje, lžíce másla,… 31. prosinec 2022 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Pečené orebice plněné nádivkou s brusinkami a mandlemi 2 orebice, 50 g kukuřičného kuskusu, 100 ml zvěřinového vývaru, menší sklenice brusinkového kompotu (390 g), 4 lžíce… 6. prosinec 2022 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Daňčí játra na rozmarýnu s fíky 600 g daňčích jater, 100 g sušených baby fíků, 2 červené cibule, 4 lžíce balzamikového krému s fíky,… 26. listopad 2022 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny
Svatomartinská divoká kachna 4 porce 1 kuchyňsky opracovaná divoká kachna, 2 syrové červené řepy, 16 malých brambůrek, 4 červené blumy, 4… 12. listopad 2022 Přidat nový komentář Kategorie: Speciality ze zvěřiny